снимка БулфотоЛипса на колективност и неприемане начина на работа -

...
снимка БулфотоЛипса на колективност и неприемане начина на работа -
Коментари Харесай

Парламентарната група на БСП намаля с още един

снимка Булфото

Липса на дружност и неприемане метода на работа - това са претекстовете, с които още един народен представител от Българска социалистическа партия изиска да напусне парламентарната група. Този  път става дума за параолимпиеца Михаил Христов, заяви Нова тв. 

Заявлението му бе показано при започване на днешното съвещание на депутатите, само че не провокира спор.  Така Христов сяда на местата на нечленуващите в парламентарни групи. А с това напусналите групата на Българска социалистическа партия единствено за месец стават осем, като от левицата остават с 70 народни представители. 

Михаил Христов бе определен за депутат от 25-ти Многомандатен изборен регион – София като част от гражданската квота на Българска социалистическа партия. Днес той бе освободен и като член на комисиите по труда и обществена политика и по въпросите на децата, младежта и спорта.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР