Снимка: БулфотоЛидерът на партия Воля Веселин Марешки призова президента Румен

...
Снимка: БулфотоЛидерът на партия Воля Веселин Марешки призова президента Румен
Коментари Харесай

Марешки призова президента да замълчи. Бил на заплата и бюджет не е правил

Снимка: Булфото

Лидерът на партия " Воля " Веселин Марешки прикани президента Румен Радев да замълчи, защото бил на заплата и бюджет не е правил.

Депутатът сподели в утринния блок на Българска национална телевизия, че значително ще поддържат Бюджет 2021, само че ще имат и свои оферти за корекция. По думите му, в случай че зависи от него, добавката към пенсиите ще бъде 100 лева, а мярката 60:40 щеше да бъде 100:0. Според водача на " Воля " Бюджет 2021 е спешен, пандемичен бюджет.

Марешки сподели още, че митингите против ръководството губят своята сила.

До огромна степен считаме, че спонтанните ограничения против разпространяването на ковид са по-скоро съответни, може да се желае и повече, съобщи още Марешки.

Той прикани опозицията да бъде предлагаща и градивна, а освен да се оплюват съперниците. В момента спомагателните 50 лева, които пенсионерите получават като добавка, са с помощта на партия " Воля ", тъй като в случай че тях ги няма, Народното събрание ще се разпусне.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР