снимка БулфотоЛидерът на ДПС Мустафа Карадайъ разкритикува управляващите и нарече

...
снимка БулфотоЛидерът на ДПС Мустафа Карадайъ разкритикува управляващите и нарече
Коментари Харесай

Карадайъ нарече ГЕРБ вирус

снимка Булфото

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ разкритикува ръководещите и назова ГЕРБ вирус, с който би трябвало да се оправим. 

" С тази сесия ще затворим страницата на един много спорен и разнопосочен интервал от нашата най-нова история. Период на безпомощно блуждаене, самоуверено и безконтролно държание, ръководство без рефоми, с много пиар и фукане ", направи оценка водачът на придвижването в декларация, съобщи .

" Междуинституционалната война унищожава държавността. Напрежението в обществото пораства, разделянето се задълбочава. Коронакризата направи по-видимо същинското състояние на нещата.  Последната минала година ще запомним с безразборното харчене. Проблемите освен не се вземат решение, основават се нови проблеми, макар че решенията са ясни и известни. ", уточни Карадайъ.

По думите му има разлика сред медийно афишираните триумфи и действителността, тъй като всеки ден жителите изпитват прехвалените достижения на ГЕРБ. 

" Предстоят най-важните избори след 89-а. От тези избори зависи дали и за какъв брой време ще се оправим с рецесията, основана от ГЕРБ. Ако употребяваме терминологията на Коронавирус рецесията - по какъв начин и за какъв брой време ще се оправим с вируса ГЕРБ, който унищожава демокрацията и свободата в България ", сподели още Карадайъ.

" Движение за права и свободи ще продължава отговорно да извършва задача за гарантиране на правата на индивида, териториалната целокупност на страната и нейния суверенитет, за развиване на стопанската система. Движение за права и свободи отговорно ще показа своята стратегия пред своите гласоподаватели и всички български жители. Програма за ускорено догонващо развиване на страната. Движение за права и свободи ще продължава да работи за целите чист въздух, чиста вода, чиста сила, високи технологии, атомна стопанска система и включване на свободните и дейните жители ", добави ръководителят на Движение за права и свободи и уточни, че придвижването ще взе участие интензивно за осъществяване на Зеления пакт на Европейски Съюз.

" Ние от Движение за права и свободи молим към всички гласоподаватели, цялото гражданско общество и всички политически сили да бъдат съпричастни към избора на модел за бъдещето на България ", сподели Карадайъ.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР