Снимка: БулфотоЛидерът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов намекна, че

...
Снимка: БулфотоЛидерът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов намекна, че
Коментари Харесай

Цветанов с намек, че трябва да изгоним руски дипломати след новите доказателства за отравянето на Скрипал

Снимка: Булфото

Лидерът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов загатна, че след новите доказателства по отравянето на Скрипал би трябвало и ние да изгоним съветски дипломати. Само преди два-три дни британският дипломат Ема Хопкинс даде нови доказателства по аферата на премиера Бойко Борисов на среща с него в Министерския съвет, както и за хакерската офанзива против седалището на организацията за възбрана на химическите оръжия в Хага, написа Блиц.

" Доказателствата към този момент са доста по-ясни и би трябвало да се съобразим с това, която направиха всички развити европейски страни ", отсече Цветанов, който през цялото време е на тази позиция още от експлоадирането на абсурда напролет, когато страната ни се подреди измежду малцината членки на Европейски Съюз, които не изгониха съветски дипломат. Тогава позицията на Цветанов се размина с тази на премиера и държавното управление, които не го направиха.

" Не бих желал сега да иззема функционалността на изпълнителната власт, само че доста е обезпокоително това, които излезе като доказателства и категоричността, която заявиха страни като Англия, Австрия, Германия, Франция и Съединени американски щати ", разяснява през днешния ден пред публицисти Цветанов.

Вторият в ГЕРБ добави още, че една от евентуалните закани за района и страните-членки на Европейски Съюз са хибридните офанзиви. " И това, които е направено като извод от доста страни от Европейски Съюз, е, че Русия е една от страните, която фактически е евентуална опасност с хибридните офанзиви, които ползват и в Западните Балкани, и в страните от Европейски Съюз, и в страни отвън Европейски Съюз ", отсече Цветан Цветанов.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР