Снимка БулфотоЛидерът на Демократична България за пореден път атакува ГЕРБ. Христо

...
Снимка БулфотоЛидерът на Демократична България за пореден път атакува ГЕРБ. Христо
Коментари Харесай

Христо Иванов към ГЕРБ: Да не би Борисов да се опасява от провал на изборите?

Снимка Булфото

Лидерът на " Демократична България " за следващ път нападна ГЕРБ.  Христо Иванов захапа партията, казвайки, че Бойко Борисов може би се притеснява от неуспех на идващите избори. В декларация от името на парламентарната група той разяснява, че не е склонен с изказванията, че 45-ият парламент е бил неуспех. 

Иванов призна, че измененията в Изборния кодекс е трябвало да се вземат в " много незабавен режим ", само че това е било неотложно от гледна точна на публичния интерес. Обвини ГЕРБ, че са внасяли деструктивност в дейностите на Народното събрание във връзка с изборното законодателство.

Иванов още веднъж подсети, че 45-ия парламент е имал желанието да подсети на изпълнителната власт, че би трябвало да се отзовава на чувания в Народното събрание - законодателната власт. Както е известно министър председателят по този начин и не отиде в 45-тото Народно заседание. 

" Искам да ви благодаря за взаимната работа, научих доста от вас и се надявам, че ще може да надграждаме ", сподели на финала на декларацията си Иванов, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР