Снимка БулфотоЛидерът на балканска държава съобщи тревожна новина.Президентът на Сърбия

...
Снимка БулфотоЛидерът на балканска държава съобщи тревожна новина.Президентът на Сърбия
Коментари Харесай

Вучич: Албанците са ангажирали и снайперисти да наблюдават къщите на млади сърби

Снимка Булфото

Лидерът на балканска страна заяви тревожна вест.

Президентът на Сърбия Александър Вучич изрече своя оценка по отношение на обстановката в Прищина и Косово.

" Днес беше един от най-тежките дни за нашия народ в Косово ", това съобщи президентът на Сърбия - Александър Вучич и означи, че обстановката е доста сериозна.

" Албанците са заели и снайперисти да следят къщите на млади сърби, които може да се опълчват на незаконните им дейности ", заяви президентът в послание към нацията във връзка обстановката в северно Косово.

" Ние знаехме още нощес какво възнамерява Прищина. Днес, след 6 часа, тези сили минаха в северно Косово. Това е шестото им навлизане, само че най-бруталното до момента ", сподели Вучич и упрекна Прищина, че не съблюдава отговорностите си по отношение на свободата на придвижване, фигуриращи в съглашението с Белград.

Той съобщи още, че Прищина не съблюдава главното си задължение - основаването на Съюз на сръбските общини /ССО/ и добави, че това, че ССО не е образуван, не интересува никого на света.

" Вече няма да мълча пред никого, всеки ден ще споделям на народа какво вършат и по какъв начин нарушават всички договорености " сподели президентът.

Косовските специални елементи Росу към този момент са ситуирани в Северно Косово и това предизвика паника и неодобрение измежду локалните сърби.

Прищина взе решение автомобилите с регистрационни номера от Сърбия да бъдат заменени наложително с такива с регистрация от Косово, заяви Българска телеграфна агенция.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР