Снимка БулфотоКубрат Пулев вече няма нищо общо с промоутърската агенция

...
Снимка БулфотоКубрат Пулев вече няма нищо общо с промоутърската агенция
Коментари Харесай

Кобрата приключи със Зауерланд. Плати неустойка от 150 хил. долара

Снимка Булфото

Кубрат Пулев към този момент няма нищо общо с промоутърската организация " Зауерланд ". Двете страни са се разделили, откакто българският боксьор в тежка категория е платил наказателна клауза в размер на 150 хиляди $. Това разкри Пулев пред вестник " 168 часа ".

Контрактът сред двете страни бе до края на 2018 година, само че точно по-ранното преустановяване е причина за платената наказателна клауза.

" Всичко се случи преди 10 дни. Заради предварителното преустановяване на контракта им платихме 150 хиляди $. Ще си останем в връзки и ще работим взаимно, само че просто нещата не вървят. Гоним разнообразни ползи и имаме друга идеология. Смятам, че всеки би трябвало да преследва задачите си по личен метод и това да е добре за всички страни. И с цел да мога да го сторя, си платих. Всички сме краткотрайно на този свят, татко ми ни е учил да сме почтени, честни и да оказваме помощ ", разяснява Кобрата.

Отношенията сред двете страни бяха обтегнати след отхвърли на Пулев да излезе на кръга против Антъни Джошуа в края на 2017 година Тогава българинът трябваше да се бори за купите в тежка категория, само че получи сериозна травма и срещата не се състоя.

Следващото предизвикателство пред българина е мач с Хюи Фюри. Победителят от конфликта ще се трансформира в главен кандидат за нов мач с Джошуа да купите в тежка категория. Срещата ще се състои на 27 октомври в " Арена Армеец ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР