Снимка: БулфотоКръв се лее в столичния квартал Христо Ботев“. За

...
Снимка: БулфотоКръв се лее в столичния квартал Христо Ботев“. За
Коментари Харесай

Кръв се лее в столичен квартал – има много ранени!

Снимка: Булфото

Кръв се лее в столичния квартал „ Христо Ботев “. За това алармира обезпокоен четец на Блиц. По думите му всичко е почнало преди към час. „ Доста огромна банда спореше яростно на улица „ 503 “ в квартала.

Видимо имаше някакво напрежение, тъй като с изключение на грозните закани, които си сипеха, се заплашваха и с пердах. Тогава внезапно някои от натрупалите се извадиха като че ли от нищото дървени колове и мелето стартира “, по този начин читателят ни разказва началото на кървавите саморазправи.

Вследствие на всеобщото меле два души били грубо пребити. Те били към 40 и 60-годишни.  По думите на читателя ни всички, взели участие в мелето, в това число и потърпевшите, са от ромски генезис. Веднага на място били извикани служители на реда и медици, а пристигналите лекари откарали ранените мъже в болница. Ужасиите в квартала обаче не стопират до тук.

Преди малко (близо час след първата свада) се е разиграло следващо кърваво действие. „ Явно саморазправата е траяла, тъй като доскоро разбрах, че още веднъж огромна банда е спорила и се е млатила. Но този път на улица „ Владимир Минков-Лотко “. За страдание и там има потърпевши “, прецизира още читателят ни. Този път обаче мъжете не са се млатили с дървени колове, а са си налитали на пердах с ножове.

Двамата ранени са с прободни рани. На място има патрулни коли и медицински екипи, а ранените са откарани в болница. Причините за случаите, какво е предизвикало кървавите действия, както и кои са потърпевшите към момента не е ясно. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР