Снимка БулфотоКотките са най-вълшебните животни на Земята. Те притежават много

...
Снимка БулфотоКотките са най-вълшебните животни на Земята. Те притежават много
Коментари Харесай

Не е за вярване какви скрити способности имат котките и как влияят на хората

Снимка Булфото

Котките са най-вълшебните животни на Земята. Те имат доста мощна аура, която се популяризира освен върху членовете на фамилията, само че и над жилището, което населяват.

Неслучайно е признато котките да са първото създание, което прекрачва прага на новия дом, написа jenata.blitz.bg.

Когато това пухкаво творение се отърка в краката ви, то освен желае храна и обич, но споделя и силата си с вас. Ако в този миг я прогоните, ще изгоните и положителната сила, която животното ви дава.

Котката освен пази дома ви от " нежелани " посетители от паралелния свят, само че и от негативната сила, насъбрана в нея. 

Когато котка усети някаква необяснима мощ, тя първо стартира да я следва, пробвайки се с всички сили да изгони неканения посетител от къщата.

Обърнете внимание на вашия домакински любим. Ако непрестанно върви на едно и същото място, стои в напрегната поза и гледа в нищото, несъмнено се  пробва да ви защищити от някаква отрицателна сила.

За да помогнете на животното да се отърве от нея, прочетете молитва, запалете бяла свещ или прикадете дома си с хвойна, с цел да го прочистите от негативната сила. 

Между другото, силата на котките е толкоз мощна, че и без ваша помощ могат да се оправят толкоз бързо, че даже няма да забележите, че в дома ви се е появило нещо. Ето за какво хората, които могат да поддържат връзка с духове, държат котките надалеч от тези пространства. 

Ако разговаряте с някой, който има лоши намерения, просто погалете котката си или я хванете за опашката с дясната си ръка. По този метод ще осъществите контакт с домашния си любим и ще се предпазите от отрицателната сила на събеседника си.

Котките са носители на положителната сила, а също по този начин символизират фамилното благополучие и благоденствие. Те обичат да стоят покрай мощната сила, постоянно лягат там, където са ръцете, краката и корема ви.

Не е неприятно, когато се нанасяте в ново жилище, да пуснете котката си да влезе първа. Ако къщата е остаряла, животното ще се погрижи за нежеланата сила, останала от предходните притежатели.Ако жилището е ново,тя ще стане негов охранител.

Котката лекува

Тази гальовна животинка е в положение да излекува притежателите си. Един от най-хубавите способи за лекуване с котешка сила е да просто да я погалите. По този метод ще съумеете да се освободите от психологическия стрес и да подобрите цялостното си благоденствие. 

Въпреки някои вярвания, черните котки имат най-голяма мощ да ви предпазват от отрицателна сила в дома ви. Тези животни са надарени с мъдрост и вътрешен глас. 

Кафявите котки пък са в положение да ви дарят с отлична централизация.

Сивите или опушени котки ще  донесат в дома ви благополучие, шанс, непоклатимост и мир. Белите са надарени с извънредно лечебни сили. Те лишават напрежението, лекуват и възвръщат силата и подаряват хората с благополучие. 

Котките, чиято четина съчетава три цвята - черно, бяла и рижо, ще ви защитят от всевъзможни негативи. Освен това носят късмет, благополучие и разцвет. 

Двуцветните котки пък са най-хубавите ловци на мишки и извънредно отзивчиви същества. Те са знаци на зрялост, схващане и здрав разсъдък.

Многоцветните котки са експерти по лекуване и са надарени с отличната дарба да виждат призраци.

Котките със златист косъм са носители на голяма мъдрост и подаряват със слънчева сила своите притежатели и дома, в който живеят. 

Котките на райета са доста игриви, основават позитивна и радостна атмосфера и оказват помощ на притежателите си да гледат нещата от по-положителната им страна. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР