Снимка БулфотоКорнелия Нинова взе правилното решение, като отстрани Бенчо Бенчев

...
Снимка БулфотоКорнелия Нинова взе правилното решение, като отстрани Бенчо Бенчев
Коментари Харесай

Борисов сензационно призна какво обича да прави нощно време и похвали Нинова за…

Снимка Булфото

Корнелия Нинова взе вярното решение, като в профил Бенчо Бенчев и пое отговорност. Това мнение изрази във Варна министър председателят Бойко Борисов, написа Блиц.

 

Той напомни, че компрометирани полицейски шефове, които се свързват с тартори на групировки, са били отстранени от системата.

Ето какво още разяснява министър председателят: " Аз доста обичам нощно време да виждам сериали, изключително американски. Десетки полицейски банди работят в Щатите. И аз се удивих, само че както виждате, всяка седмица в Щатите има пукотевица и ликвидиране. Там се събират най-често изключително тези, които работят в престъпния бранш, агентура, с цел да научат какво става на улицата, с някого би трябвало да станат по-близки, да го вербуват и някъде там става разминаването. 

За страдание, ние не сме по-различни като страна от тези, които са в Европа, Америка, на всички места. 

Правилното решение е това, което госпожа Нинова излезе и разгласи - поемам виновност, омитам и го махам. Това е позитивно и оздравително, тъй като останалите стартират да си мислят, че в края на краищата рискът да ги заловен е огромен и като ги заловен ще последва нещо ".

Премиерът изрично отхвърли информацията, че следва промяна на вътрешния министър.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР