Снимка БулфотоКорнелия Нинова обяви, че сформира група за вотът на

...
Снимка БулфотоКорнелия Нинова обяви, че сформира група за вотът на
Коментари Харесай

Мега сблъсък БСП-ГЕРБ - Корнелия сформира група за вот на недоверие, Цветанов с мощна контра

Снимка Булфото

Корнелия Нинова разгласи, че образува група за вотът на съмнение. По думите й в нея ще влязат представители на Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и чакат такива и от Воля. Групата ще има за цел да посочи по какви тъкмо политики ще желае рухване на държавното управление, а по-рано през днешния ден Жельо Бойчев съобщи, че това е корупцията, санирането и инфраструктурата, написа Пик.

 

Вотът на съмнение е загуба на време, съобщи Цветан Цветанов пред публицисти в Народното събрание. По думите му когато страната има положителни индикатори и опозицията няма различни решения на това, което е направено това е загуба на време, само че пък би трябвало да се съобразят с конституционните разпореждания. 

На въпрос дали този избор на съмнение е неудобен поради, че ни следва европредседателство, ръководителят на ПГ на ГЕРБ изрази страдание, че една партия претендираща със своята 100 годишна история може да загърбва тематики, които са от национално значение. 

" Може би ще бъдат изречени доста лъжи по време на този спор, знаете че ние към този момент направихме указател на подправените вести и в тази посока знаете, че те твърдяха, че би трябвало да се разискват целите за европредседателството, които са одобрени от юли ", съобщи още Цветанов. 

По мотив идното гласоподаване на оставката на здравния министър военачалник Николай Петров, Цветанов съобщи, че парламентарната група на ГЕРБ ще се съобрази с волята на професора, както и тази на премиера Борисов, а точно ген. Петров да напусне поста. Следващия здравен министър Цветанов съобщи, че ще стане ясне след идната сряда, където ще се организира изнесено съвещание дружно с европейската комисия и откакто мине гласуането на бюджета. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР