Снимка: БулфотоКомисията за противодействие на корупцията и за отнемане на

...
Снимка: БулфотоКомисията за противодействие на корупцията и за отнемане на
Коментари Харесай

КПКОНПИ: Порожанов е декларирал, че не желае да се публикува информация за съпругата му

Снимка: Булфото

Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ) е разгласила на интернет портала си всички подадени заявления за имущество и ползи за 2018 година, на лица заемащи висши обществени длъжности, в това число и декларацията на Румен Андонов Порожанов - министър. Това оповестиха от пресцентъра на комисията, написа novini.bg.

Румен Порожанов, в подадената от него декларация, е присъединил информация за лице, с което се намира във фактическо общуване на брачен начала. Декларирал е пред Комисията, и че не желае да бъде оповестена информация по отношение на лицето, с което се намира във фактическо общуване на брачен начала и по отношение на имуществото и приходите на това лице, в сходство с наредбата на член 37, алинея 7 от ЗПКОНПИ. 

Публикуваната на интернет портала на Комисията информация изцяло подхожда на подадената от него декларация, защото на страница 2-ра задълженото лице категорично заявява, че не желае да бъде оповестена информация по отношение на лицето, с което се намира във фактическо общуване на брачен начала.

Електронната система на регистъра, при издание на декларациите, автоматизирано заличава информацията, за която деклараторът е показал, че не желае да бъде оповестена.

Комисията, на съображение член 43, алинея 1 от ЗПКОНПИ, е направила инспекция на всички декларирани данни и условия от Румен Андонов Порожанов, в това число и за лицето за което заявява, че се намира във фактическо общуване на брачен начала. Проверката е завършила с отчет за противоречие. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР