Снимка БулфотоКолоездач е бил блъснат в късния следобед днес зад

...
Снимка БулфотоКолоездач е бил блъснат в късния следобед днес зад
Коментари Харесай

Игра на руска рулетка: Блъснаха колоездач до Историческия музей във Варна, всички спорят какви са правата му

Снимка Булфото

Колоездач е бил блъснат в късния следобяд през днешния ден зад Археологическия музей във Варна. За това оповестяват варненци, станали очевидци на случая, в групата " Виждам те КАТ - Варна " във фейсбук. 

``
реклама

Под информацията за пътния случай единствено за към 3 часа хората написаха над 160 коментара в спор дали навръх това място колоездачите би трябвало да слизат от велосипедите си и да ги бутат като пешеходци, или имат правото да продължат пътя си без да слизат от колелетата си. 

" Бутайте ги тези колела на пешеходна пътека. С първата кола му се размина, само че втората не го пропусна. Лети със скорост на пешеходна, най-малко ще му е за урок ", се споделя в един от първите мнения по случая.

Ако на мястото обаче има и пешеходна зона, и велоалея, колоездачите не е нужно да слизат от велосипедите си, разясняват добре осведомени с  пътните правила. По тяхно мнение обаче този случай на точно това място е образец за това по какъв начин се основават рискови за хората условия, без да е помислено авансово какви опасности дебнат на пътя и по какъв начин хората елементарно могат да се объркат.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР