Снимка: БулфотоКолко важен трябва да е Пламен Георгиев, проваленият председател

...
Снимка: БулфотоКолко важен трябва да е Пламен Георгиев, проваленият председател
Коментари Харесай

БСП пита управляващите: Колко трябва да е важен Пламен Георгиев?

Снимка: Булфото

Колко значим би трябвало да е Пламен Георгиев, проваленият ръководител на злощастната КПКОНПИ? Този въпрос се задава в позиция на Кристиан Вигенин от името на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ", оповестиха от пресцентъра на партията, представен от novini.bg.

" Подиграха се на партията ГЕРБ, която беше принудена безмълвно да му бере срама посред предизборна акция, с цел да бъде прикрит надълбоко няколко месеца.

Подиграха се на Народното събрание, като вкараха оставката му изключително, минути след подаването ѝ, като последна точка преди ваканцията и я одобриха без спор, с цел да го скрият още веднъж от гласност.

Подиграха се на Висшия правосъден съвет, който беше събран незабавно и изключително, с цел да го възвърне като прокурор.

Подиграха се на Министерството на външните работи, което го предложи по насила и безусловно голословно за общоприет консул във Валенсия, с цел да го скрият надалеч.

Подиграха се на целия кабинет, който го утвърди в рисково къс период, с цел да няма време за разискване, отново за да го скрият от гласност.

Подиграха се на българската общественост в Испания, като пращат там човек, който няма разбиране от дипломатическа и консулска активност, единствено и единствено да не нервира с наличието си в София.

Е, очевидно е доста значим. И кой се подиграва с хора и институции ли? Има единствено един, който може да обезпечи тази светкавична поредност от парадокси - Бойко Борисов. Браво за успеваемостта! Но помнете - трупът е прикрит, само че уликите остават! ", се показва в позицията.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР