Снимка БулфотоКНСБ организира на 3 юни дискусия на тема За

...
Снимка БулфотоКНСБ организира на 3 юни дискусия на тема За
Коментари Харесай

КНСБ организира дискусия за развитието на ВиК сектора

Снимка Булфото

КНСБ провежда на 3 юни полемика на тематика " За стабилно развиване на ВиК сектора и почтени работни заплати на служащите и чиновниците ". Това оповестиха от пресцентъра на синдиката. Форумът ще стартира от 11.00 часа, добави вести.бг.

 

В полемиката ще вземат участие президентът на КНСБ Пламен Димитров, зам.-министърът на районното развиване Николай Нанков, ръководителят на КЕВР Иван Иванов, ръководителят на браншовия профсъюз " Водоснабдител " Треперушка Младенова, представители на Съюза на ВиК операторите в България и на Българската асоциация на водите.

Целта на форума е да разиска положението на ВиК бранша, нуждата от нормативни промени, в това число и приемането на специфичен закон за ВиК, както и тревожните трендове, касаещи заплащането на труда в бранша.

Очаква се на полемиката да бъде разисквано и спешното положение на бранша, обвързвано с неналичието на квалифицирани експерти, което оставя цели райони на страната без ВиК инженери и заплашва качеството на живот на популацията в тези елементи на България.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР