Снимка: БулфотоКървава любовна драма се е разиграла днес преди обед

...
Снимка: БулфотоКървава любовна драма се е разиграла днес преди обед
Коментари Харесай

Кървава драма: Бочката ръга с голям нож бившата си и приятеля ѝ в село Ръжево

Снимка: Булфото

Кървава любовна драма се е разиграла през днешния ден преди обед в пловдивското село Ръжево. 51-годишният Богоя Богоев, който преди време имал любовна връзка с 55-годишната Виолета, решил да убие нея и сегашния и другар.
``
реклама

Богоя, който локалните назовават Бочката, се напил солидно, пресрещнал някогашната си възлюбена на улицата, извадил огромен нож и почнал да я ръга където свари. Виолета има съществени пострадвания в региона на шията, в лицето и гърба.

В момента на кървавата драма се намесил Лазар, с който дамата имала връзка. Опитвайки се да ги разтърве, Лазар получил от съперника си няколко прободни рани в двата крайници. Той е зашит, в болница е. 

Росица е настанена също в здравно заведение, в доста тежко положение, с заплаха за живота. Всеки миг ще й бъде направена животоспасяваща интервенция, лекарите се молят тя да оцелее.

Свидетели на ужаса в Ръжево незабавно подали сигнал, на място пристигнали полиция от районно управление (на МВР) Хисар и представители на Окръжна прокуратура Пловдив. Богоя е задържан. Дой е бил доста пийнал, дрегерът е отчел над два промила алкохол в кръвта на ревнивеца. 

Пред Блиц местните описаха, че страдал от епилепсия. Кметът на селото непрекъснато му купувал медикаменти. Докато не пиел, Богоя се държал обикновено, бил спрял да пие, само че неотдавна отново почнал. Тогава ставало ужасно.

Преди години нападнал и пребил възрастен човек, имало и различен остарял случай на експанзия. Богоя не е фамилен, Виолета също. Жената има две дъщери.

В момента по-малката е с майка си. В Ръжево са потресени от кървавата покруса и се молят Росица да оживее. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР