Снимка БулфотоКандидатът за главен прокурор бе поставен в ситуация да

...
Снимка БулфотоКандидатът за главен прокурор бе поставен в ситуация да
Коментари Харесай

Лозан Панов: Гешев е с нисък праг на търпимост, създава основателен страх от злоупотреба с власт

Снимка Булфото

Кандидатът за основен прокурор бе подложен в обстановка да се състезава самичък със себе си. Самият господин Гешев едва ли е задоволен от протичащото се, тъй като бе лишен от опцията да се състезава. Това сподели Лозан Панов във Висш съдебен съвет, съобщи frognews.bg .

Организираната поддръжка от прокуратурата целеше признателност. Камен Ситнилски бе отхвърлен от служба поради такава професионална поддръжка. Тогава Висш съдебен съвет реши, че потреблението на служебното състояние съставлява нарушение на независимостта на институцията.

Професионалните качества не са базират на действителни обстоятелства. Той пази противоречиви конституционни правила. Той е човек, който ще следи за надзора за правда, само че ръководена от него акция попадна в отчета на държавния департамент на Съединени американски щати като емблематичен образец за нарушение на човешкото  достойнство. Той сподели ниска толерантност на рецензии. Възприема ги като лична офанзива. Този невисок предел на толерантност основава състоятелен боязън от злаупотреба с власт.  Случаят с господин Ситнилски не е единствен. За да не се срамувате от соя избор, апелирам ви, гласувайте по съвест.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР