Снимка БулфотоЖелая на всички дами да имат по-малко срещи с

...
Снимка БулфотоЖелая на всички дами да имат по-малко срещи с
Коментари Харесай

Марешки омерзен навръх 8-и март, отправи нестандартно пожелание към дамите

Снимка Булфото

Желая на всички дами да имат по-малко срещи с тези господа от патриотите. Изключително сме омерзени от крайните националисти в Народното събрание и грубото им, невъзпитано и ненормално отношение към представител на непозната страна. Това съобщи в Народното събрание водачът на партия " Воля " Веселин Марешки, представен от Блиц.

" Говорим за съветския патриарх, оглавяващ най-голямата православна черква в света. Още повече сме омерзени, че по този метод се поставя следващ кол в колелото на българо-руските връзки ", добави той.

" Заставаме по неразбираем метод на страната на злите сили, като накърняваме достолепието на хора, с които разделяме една просвета и религия. Не поддържаме, че някой непознат посетител може да се държи неуважително към някоя наша институция, само че това не значи, че би трябвало да отвръщаме със същото. Не видяхме реакцията на президента. Да, за нас от " Воля " няма никакво подозрение, че Русия е спомогнала при освобождението ни. Няма да изопачаваме историята и да принизяваме ролята на Русия в нея ", приключи той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР