Снимка БулфотоИзлязоха нови подробности за нелепата смърт на млад български

...
Снимка БулфотоИзлязоха нови подробности за нелепата смърт на млад български
Коментари Харесай

Убитият от ток бизнесмен в Сандански е починал пред баща си

Снимка Булфото

Излязоха нови детайлности за нелепата гибел на млад български бизнесмен в наш южен град.

Сандански скърби за нелепата гибел на 38-годишния Емил Панайотов, който загина при инцидент, откакто бе покосен от токов удар, до момента в който се опитвал да почисти климатика на личната му сладкарница „ Розита ”.

Нещастието се случило в четвъртък към 19:15 ч. пред очите на татко му Борис. Емил е умрял в ръцете на кмета на общината Атанас Стоянов, съобщава struma.bg.

„ Бях в кабинета с сътрудници от Общината. Чухме крясъци за помощ и отидох на тичешком там. Емил бе паднал на земята. Взех го в ръцете, извадихме му езика, само че той продължи да диша тежко. Главата му бе посиняла и след минути издъхна. Линейката дойде за броени минути. Направиха му електрошок няколко пъти, само че лекарите установяваха, че е умрял. Жалко е, когато едно момче единствено на 38 години почине, и то пред татко си. Това е голяма трагедия за околните и приятелите на фамилията ”, каза кметът Атанас Стоянов.

Според очевидци на инцидента в четвъртък, малко преди 19.00 ч., Емил е решил да почисти климатика, който се намира отдясно на входа на сладкарницата. Качил се е на една стълба и почнал да почиства външното тяло. До него, пред входа на сладкарницата, е бил бащата Борис.

След токовия удар Емил е паднал от 2 метра на земята в безпомощно положение. Това е и версията за гибелта му, по която работят криминалистите. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Мястото на инцидента незабавно бе оградено с ленти, до момента в който траеха процесуално следствените дейности. Сладкарницата бе оградена с ленти и охранявана от полиция часове след инцидента, а на входа през вчерашния ден бяха сложени червени карамфили.

Вчера бяха тествани всички климатици, сложени на постройката на РПК, където се обитават сладкарница “Розита ” и ресторант “Ювиги хан ”, както и тези на втория етаж. Малко след 14.00 ч. през вчерашния ден лентите бяха свалени и на витринното стъкло на сладкарницата бе подложен некролог на умрелия Емил Панайтов.

Живеещите до сладкарницата бяха потресени от случилото се. „ Всяка заран Емил отваряше сладкарницата малко след 5.30 ч. сутринта и ни продаваше първото кафе ”, с просълзени очи описа таксиметровият водач Николай.

„ Не мога да допускам, че това се случи. Едно усмихнато, положително и дружелюбно момче към този момент не е измежду живите. Тази трагедия не се разказва с думи, тя се претърпява дълго време ”, сподели Зорка Паскова, която продава вестници наоколо.

„ Всеки ден, откакто завърши работният ми ден, сядах на кафе в сладкарницата и ми сервираше той. Жалко, че млад човешки живот е пресечен по този безразсъден метод ”, неутешима е Зорка. Съседите на Емил, семейство Туджарови, които стопанисват ресторанта под сладкарницата, през вчерашния ден бяха в печал. „ Много, доста е тежка загубата! Всеки ден, като си тръгвахме и приключвахме първа промяна, си казвахме: „ Чао, до на следващия ден ”. И през вчерашния ден като че ли денят бе по-различен, тъй като Емил не ме посрещна, както постоянно ”, сподели Иван Туджаров.

Емил има по-малка сестра, която е фамилна и живее в София. Родителите – бащата Борис и майката Розалия, на която е кръстена сладкарницата, от близо 30 години са сладкари и са измежду първите с произвеждане на торти и сладкиши в община Сандански.

Сестрата на Емил обаче показа друга версия за нещастието: " Повече подправена информация да не се популяризира във града. Брат ми Емил Панайотов не е поправал климатик.., брат ми е бил погубен от неизпрвен климатик, до който той единствено се е подпрял. СВЕТЛА МУ ПАМЕТ! ", написа във Facebook Василка Панайотова.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР