Снимка БулфотоИва Митева изрази мнение по политически теми и работата

...
Снимка БулфотоИва Митева изрази мнение по политически теми и работата
Коментари Харесай

Ива Митева: Показах, че не съм болонка като не свиках извънредно заседание

Снимка Булфото

Ива Митева изрази мнение по политически тематики и работата на последния парламент.

Да, в действителност толкоз доста са подслушваните лица. Това съобщи към този момент някогашният ръководител на 45-тото и 46-тото Народно събрание от ИТН Ива Митева по мотив изнесените данни от Хаджигенов за 900 подслушвани българи.

Мисля, че съм прочувствена тогава, когато възприятието ми за чест и достолепие е накърнено и считам, че нещо не е честно, безапелационна е тя,

Показах, че не съм болонка като не свиках изключително съвещание. Поех си всички опасности, само че през вчерашния ден приехме доста повече промени, в сравнение с в случай че имахме изключително съвещание. В този парламент преминахме всички граници, имаше доста яд, ненавист и завист. Като се видя, че отиваме на избори - спряхме да бъдем мъдри, спряхме да бъдем търпеливи и почнахме да се борим за изборни резултати.

По думите ѝ в идващия парламент Има Такъв Народ ще бъдат доста по-различни. " Не ги извинявам, само че те също сподели страст. Тяхната среда до момента е била малко по-различна. Виждам, че във всеки парламент има надграждане ", счита още Ива Митева.

Не съм споделила нито една дума против Татяна Дончева, работила съм доста с нея като специалист. Тя е споделила на депутат, че е задоволително да пуснеш две-три интриги и няколко смехории измежду депутатите от другите парламентарни и след това да им гледаш сеира. Така се правила политика. За мен сходни хора нямат място в политиката. На мен тя не ми е предложила нищо. Наскоро разбрах какво значи К. Г-жа Донева е правист и знае какви последици може да има и по тази причина тя реагира по този метод. Нека способените органи си свършат работата, сподели още Митева.

" Преди време тя беше споделила, че съм редила кабинети със Слави Трифонов. Тогава се ядосах и ѝ се обадих да я запитвам по какъв начин е могла да го кажа, а тя ме пита дали не е правилно, тъй като въпреки всичко съм била ръководител на Народното събрание. Не беше правилно. Не ме интересува това мен ", спомни си Митева. 

Що се отнася до възможен план на Кирил Петков и Асен Василев, тя съобщи: Познавам ги тези момчета.  Хубаво е да има нов план. С младите можеш да обменяш доста хрумвания. Това възобновяване в политиката с млади е доста належащо. Промяната не става толкоз елементарно. Промяната става постепенно и последователно.

Ние отвън зала сме доста разнообразни, сподели още тя.

На въпрос с кого биха управлявали от ИНТ, тя съобщи, че застават до Демократична България, до тези млади момчета като Петков.

В правосъдната ни система има доста проблеми и би трябвало да стартираме да ги решаваме, само че това не може да стане на коляно, безапелационна е тя.

На въпрос дали отново би станала ръководител на Народно събрание, тя съобщи, че не знае. " Много ми тежеше защитата. Сега към този момент нямам, ще се откажа и от профилирания превоз. Не мога да си показва, че има хора, които нямат потребност, само че желаят защита ", сподели още Митева, написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР