Снимка БулфотоИстория, която по-скоро наподобява филм на ужадите, отколкото семейна

...
Снимка БулфотоИстория, която по-скоро наподобява филм на ужадите, отколкото семейна
Коментари Харесай

3-годишно момиченце се удави във ваната, а родителите й направиха нещо още по-ужасяващо

Снимка Булфото

История, която по-скоро прилича филм на ужадите, в сравнение с фамилна драма, се е случила в американския град Ларедо, съобщи Daily Star.

``
реклама

 

3-годишната Ребека се удавила до момента в който била оставена да се къпе сама във ваната без никакъв наставнически контрол. Майка й -37-годишната Моника Домингес и татко й - 32-годишния Жерардо Завала-Лоредо с смут открили гибелта на детенцето си, само че вместо да се обадят на управляващите, решили да скрият станалото. Затова напъхали тялото на момиченцето в кофа с киселина и я скрили в един долап. 

Съседите на родителите обаче скоро забелязали неналичието на дребната Ребека, която към този момент не излизала на двора дружно с братята и сестрите си. Семейството имало общо пет деца. 

 

След като сигналът бил подаден, полицията пристигнала в дома на фамилията. По време на огледа те се натъкнали на страховита панорама - тялото на момиченцето било частично разядено от киселината, а от кофата стърчали крайниците му. 

" Полицията извади останките на детето от кофата, която родителите скрили в дрешника на личната си спалня ", споделя с ужаас шефът на локалната полиция. Въпреки че майката и бащата на Ребека твърдят, че тя е умряла от естествена гибел, следва аутопсия, която да покаже имало ли е детето някакви контузии, предизвикали гибелта. 

Следователите позволяват, че Ребека може да е жертва на ликвидиране. " Очакваме резултатите от съдебно-медицинската експертиза, които да потвърдят или опровергаят нашата теза ", разяснява окръжния прокурор.

Към момента останалите четири деца на родителите са изведени от вкъщи им и са поверени на грижите на обществените служби, а родителите им са задържани. Разследването на случая продължава. 

Превод " Петел "

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  1  0 гарфилд (преди 1 минута) Рейтинг: 1061 | Одобрение: 411 Винаги съм знаел,че в страна като Съединени американски щати,има всевъзможни изроди. Напиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР