Снимка БулфотоИскане с доклад за обявяване на ваканция за учениците

...
Снимка БулфотоИскане с доклад за обявяване на ваканция за учениците
Коментари Харесай

РЗИ препоръчва грипна ваканция за учениците в цялата Шуменска област

Снимка Булфото

Искане с отчет за оповестяване на почивка за учениците в цялата Шуменска област до петък е изпратено от Регионалното ръководство на образованието /РУО/ до просветното министерство, след рекомендация от Регионалната здравна ревизия /РЗИ/, заяви Светлана Милева - шеф на РУО - Шумен.

Регионалното бюро за битка с грип и остри респираторни болести на свое съвещание през днешния ден е взело решение да предложи на РУО-Шумен преустановяване на образователните занятия в региона на 6 и 7 февруари, за ограничение разпространяването на острите респираторни болести и удобно повлияване на епидемиологичния развой към затихване, оповестиха от РЗИ, представени от Българска телеграфна агенция.

От там прецизират, че се чака общата седмична заболеваемост да се резервира в предепидемични граници, като измежду учениците се записва по-висока заболеваемост спрямо другите възрастови групи.

В региона единствено учениците в община Шумен бяха в грипна почивка - от 3 до 4 февруари. Днешният ден също е неучебен за тях, поради почивка сред първи и втори период, напомни Милева.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР