Снимка БулфотоИскам да поздравя всички, които работиха толкова усърдно, на

...
Снимка БулфотоИскам да поздравя всички, които работиха толкова усърдно, на
Коментари Харесай

Борисов за мониторинга: Случи се нещо хубаво за България, знаем че не сме идеални

Снимка Булфото

Искам да поздравя всички, които работиха толкоз старателно, на министрите, на Станишев, на комисаря Тимерманс, на Жан-Клод Юнкер и на всички които направиха по този начин, че да имаме добър отчет за България. Това сподели министър председателят Борисов при започване на днешното държавно съвещание, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Съжалявам, че някои наши политически съперници реагират по този начин, като че ли нещо неприятно се e случило, било подарък за държавното управление. Никъде не споделят " Борисов ", " държавното управление " или който и да било, казват  " България ". Утре ще дойдат да ръководят, ще имат една страна, която не е под ударите на механизми, съобщи Борисов.

Случи се нещо хубаво за България. Отделянето на Румъния не е хубаво, тъй като би трябвало да вървим дружно, с цел да има разцвет в този район, добави той.

Отпадането на механизма е нещо положително, само че това би трябвало да ни окуражи още повече всеки ден, всеки час да се борим за върховенството на закона, да се борим с корупцията и контрабандата. Ние знаем, че още не сме идеални и би трябвало да поставим още старания, посочи Бойко Борисов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР