Снимка БулфотоИрландският вицепремиер призова хората да не се презапасяват с

...
Снимка БулфотоИрландският вицепремиер призова хората да не се презапасяват с
Коментари Харесай

Ирландия призова гражданите си да не се презапасяват с лекарства преди Брекзита

Снимка Булфото

Ирландският вицепремиер прикани хората да не се презапасяват с лекарства преди излизането на Англия от Европейски Съюз, защото Ирландия има ресурси за минимум осем седмици и ще обезпечи доставки от други страни от Европейски Съюз, съобщи Ройтерс, представен от mediapool.

Въпреки огромната си фармацевтична промишленост, Ирландия разчита на Англия за доста медикаменти. Някои от тях може да не бъдат утвърдени за приложимост в Европейски Съюз, в случай че Англия напусне на 29 март без подписано съглашение, сподели Саймън Ковини пред радио Ар Ти И.

" Фармацевтите и хората като цяло не би трябвало да се презапасяват с медикаменти, тъй като самото презапасяване води до проблеми с доставките ", добави той. Ковини увери, че страната има ресурси, които ще стигнат за 8 до 12 седмици.

Той приказва преди държавно съвещание за одобрение на законодателни начинания, посредством които Ирландия да се приготви при положение на Брекзит без договорка. Въпреки това ирландското държавно управление неколкократно сподели, че не чака подобен излаз.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР