Снимка БулфотоИнтересно е ПГ на ГЕРБ кого ще послуша Цветанов

...
Снимка БулфотоИнтересно е ПГ на ГЕРБ кого ще послуша Цветанов
Коментари Харесай

Нинова: Интересно е кого ще послушат сега депутатите на ГЕРБ - Цветанов или Борисов?

Снимка Булфото

Интересно е ПГ на ГЕРБ кого ще послуша Цветанов или Борисов. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на конференция, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .

На въпрос дали депутатите от ГЕРБ ще се еманципират от решението на премиера Бойко Борисов, Нинова съобщи: „ Има два разновидността. Първият да работят както до момента. Борисов анулира решение на Народното събрание. Те просто чинно вместо зеленото, натискат аленото копче, без да разсъждават ", изясни Нинова. Тя добави, че това е детайл от властническата страна и от диктатурата, в която не Народното събрание взема решение, а изпълнителната власт и един човек взема решение ей по този начин ще анулира взетото решение на Народно събрание. " Другото и по-интересно е втори вид на деяние – кого ще послушат Цветанов или Борисов. Всичко това, което се случи онази нощ беше по желанието и настояването на господин Цветанов. Оставяме на техния свободен избор на нации представители и тяхната съвест “, добави водачът на Българска социалистическа партия.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Варна (преди 4 секунди) Рейтинг: 48350 | Одобрение: 25485 Бойко покаже че още си ти шефа на ГЕРБ, а не Цветанов. Махни незабавно протежето му Портних и стой всички безумни тъпотии във Варна. Тука ще ти загробят партията още веднъж ОСТАВКА НА ПОРТНИХ И ЦЕЛИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ! Напиши коментарИме:Коментар:



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР