Снимка БулфотоИнтензивен е трафикът на границите с Гърция, Турция, Румъния

...
Снимка БулфотоИнтензивен е трафикът на границите с Гърция, Турция, Румъния
Коментари Харесай

Опашки от коли на границите с Гърция, Турция, Румъния и Сърбия

Снимка Булфото

Интензивен е трафикът на границите с Гърция, Турция, Румъния и Сърбия, оповестиха от Министерство на вътрешните работи, съобщи Дарик.

На границата със Сърбия на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " трафикът е претрупан на вход и на излаз за леки коли. На границата с Република Северна Македония придвижването е обикновено на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

На границата с Гърция на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Маказа " трафикът е натоварен на вход и на излаз за леки и товарни коли.

На всички гранични пунктове с Турция има доста чакащи водачи на вход за леки коли и на излаз за товарни коли.

На границата с Румъния на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост - Русе ", Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дуранкулак " и на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кардам ", трафикът е натоварен на вход и на излаз за леки и товарни коли.

От основание за сигурност, заради ниското равнище на река Дунав фериботната платформа, обслужваща фериботната връзка " Оряхово - Бекет ", от 8 септември ще работи единствено в светлата част на денонощието - от 08.00 ч. до 22.00 часа.

В следобедните часове се образува огромно запушване преди Симитли и по автомагистралата " Струма ".

Интензивен е трафикът, а на моменти се получават и тапи, на основен път Е-79 в региона на пътен възел Симитли-Банско, където се сливат двата потока – от Банско и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата-Промахон “.

Катастрофи на две автомагистрали -   " Хемус " и " Тракия "  затрудниха придвижването и провокираха формиране на колони от коли.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР