Снимка БулфотоИнтензивен е трафикът на границите с Гърция, Турция, Румъния

Снимка БулфотоИнтензивен е трафикът на границите с Гърция, Турция, Румъния ...

Опашки от коли на границите с Гърция, Турция, Румъния и Сърбия.Снимка Булфото

Интензивен е трафикът на границите с Гърция, Турция, Румъния и Сърбия, съобщиха от МВР, предаде Дарик.

На границата със Сърбия на ГКПП "Калотина" трафикът е натоварен на вход и на изход за леки автомобили. На границата с Република Северна Македония движението е нормално на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

На границата с Гърция на ГКПП "Кулата" и ГКПП "Маказа" трафикът е интензивен на вход и на изход за леки и товарни автомобили.

На всички гранични пунктове с Турция има много чакащи шофьори на вход за леки автомобили и на изход за товарни автомобили.

На границата с Румъния на ГКПП "Дунав мост - Русе", ГКПП "Дуранкулак" и на ГКПП "Кардам", трафикът е интензивен на вход и на изход за леки и товарни автомобили.

От съображение за безопасност, поради ниското ниво на река Дунав фериботната платформа, обслужваща фериботната връзка "Оряхово - Бекет", от 8 септември ще работи само в светлата част на денонощието - от 08.00 ч. до 22.00 часа.

В следобедните часове се образува голямо задръстване преди Симитли и по магистралата "Струма".

Интензивен е трафикът, а на моменти се получават и тапи, на главен път Е-79 в района на пътен възел Симитли-Банско, където се сливат двата потока – от Банско и ГКПП „Кулата-Промахон“.

Катастрофи на две магистрали -  "Хемус" и "Тракия" затрудниха движението и предизвикаха образуване на колони от автомобили.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на [email protected] по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
-->-->-->-->``
рекламаКоментариКоментирай чрез FacebookЗа да пишете коментари, моля регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: