Снимка: БулфотоИма опасни групи от интереси, които търсят провокация, които

...
Снимка: БулфотоИма опасни групи от интереси, които търсят провокация, които
Коментари Харесай

Анатолий Гълъбов: Опасни групи ще опитат да радикализират протеста в Габрово

Снимка: Булфото

Има рискови групи от ползи, които търсят провокация, които търсят опция да се радикализира обстановката и да дестабилизират страната. Имам учредения да считам, че довечера те ще се опитат да радикализират митинга, по тази причина е доста значимо хората, които дават отговор за сигурността в Габрово, да се приготвят добре. Това сподели политологът доцент Анатолий Гълъбов пред " Фокус ".

В предходните 3 следващи дни хиляди излизаха по улиците на града в символ на митинг против побоя, нанесен от трима престъпно проявени роми над продавач в денонощен магазин след направена забележка.

Доц. Гълъбов напомни, че преди този момент в Кюстендил е имало опит да бъде употребен за нагнетяване на ситуацията побой, при който почина човек, " тъй като български и ромски мутри са се сбили ".

" В това отношение опитите не престават с Габрово ", уточни политологът.

" В българското общество има групи, които са в положение да сплашат хората и да спекулират със страховете на българските жители ", продължи доцент Гълъбов, като даде образец с бързото транспортиране - " в границите на часове ", на футболни агитки на митингите в Катуница.

За наличие на сходни групи измежду протестиращите в Габрово стана ясно и от изказването тази заран на шефа на жандармерията Красимир Добрев. Той рапортува, че нощес силите на реда са задържали седем лица без персонални карти, само че с боксове и железни палки. По думите на Добрев полицията няма сигнали за вероятни провокации довечера. На видеозаписи от вълненията в Габрово, обаче, ясно се виждат енергични и настъпателни момчета с голи глави, качулки и шапки със знаци и числа, насочващи към избрани футболни агитки на столични клубове.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 n eXu s (преди 9 секунди) Рейтинг: 22135 | Одобрение: -17470 ГЕрБ държим всичко под надзор  Усмивка Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music | DIEZ Music (AL)Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР