Снимка: БулфотоИма алтернатива, но не е по-добра от ПП ГЕРБ.

...
Снимка: БулфотоИма алтернатива, но не е по-добра от ПП ГЕРБ.
Коментари Харесай

Министър Горанов обясни с цифри какво ще се случи със заплатите ни

Снимка: Булфото

Има опция, само че не е по-добра от Политическа партия ГЕРБ. Това сподели министърът на финансите Владислав Горанов по време на главното предизборно събитие на ГЕРБ, написа Блиц. 

„ Само за 5 години Брутният вътрешен продукт е повишен с 40 на 100. Положителна наклонност се следи, по отношение на предходното четвъртмесечие. Предвидихме нарастване на минималната работна заплата на 650 лева и прецизно работим за това “, уточни той.

„ Предложихме ограничения за връщане на деца в учебно заведение, единствено за две години върнахме 42 хиляди деца. До края на 2021 ще се работи единствено на последните 82 км. от Велико Търново до Търговище “, добави Горанов.

„ Използването на лъжата в политиката не е помогнало на никого. Това е закононарушение против поколенията. Искам да завърша с това - опция има, само че не е по-добра от Политическа партия ГЕРБ и това, което би трябвало тя да даде “, добави той.

Събитието се организира в зала „ Арена Армеец “ в наличието на хиляди деятели на партията. То стартира с осъществяване на българския и европейския химн. Специален посетител е претендентът на ЕНП за ръководител на идната Европейска комисия Манфред Вебер.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР