Снимка БулфотоХристо Иванов от Демократична България предприе нова атака срещу

...
Снимка БулфотоХристо Иванов от Демократична България предприе нова атака срещу
Коментари Харесай

Христо Иванов: Бойко Борисов се скри от парламента и не стана депутат, за да не понася отговорност

Снимка Булфото

Христо Иванов от " Демократична България " предприе нова офанзива против някогашния министър председател на България.

Бойко Борисов се скри от Народното събрание и не стана народен представител, с цел да не понася отговорност. Утре ще внесем искане да бъде изслушане в Народното събрание и на Иван Гешев ", съобщи той пред БНР.

По думите му част от това закононарушение е и потъпкването на достолепието на българската полиция, която е един от знаците на републиката:

" Това закононарушение включва политическите поръчители ", сподели още Иванов и загатна, че отговорност носят и някогашните Министерство на вътрешните работи шефове Младен Маринов и Христо Терзийски, които са настоящи депутати, написа Novini.bg. 

 

По-рано денем и двамата излязоха със своя позиция за обвиняванията против тях и случилото се на антиправителствените демонстрации. Младенов и Терзийски осъждат насилието, само че упорстват казусът да не се политизира. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР