снимка БулфотоХората, които рушат, винаги ще ги има. Тях и

...
снимка БулфотоХората, които рушат, винаги ще ги има. Тях и
Коментари Харесай

Кубрат Пулев за критиката у нас :Тези, които искат да рушат, тях винаги ще ги има, и злобата

снимка Булфото

Хората, които разрушават, постоянно ще ги има. Тях и злобата. Това разяснява Кубрат Пулев. Факт е, че откакто загуби от Антъни Джошуа откакто устоя 9 рунда, мъжеството на Пулев бе високо оценено от английските медии, боксовите анализатори и треньори от международна големина като Питър, само че у нас, рецензиите до негов адрес са по-яростни от всеки път, съобщи вести.бг.

" Много интелигентни, умни хора ми пишат да не обръщам внимание на злобата. И аз им споделям: Хора, това не е значимото, това не е значимото. Злобата ще я има цялостен живот. Нас няма да ни има, само че злобата ще я има - хорската ", споделя пред БТВ Кобрата, откакто се елементарни с фантазията да стане първенец на планетата в тежка категория.

" Важното в тази ситуация е желанието, трудът, които съм положил, напъните. Това са значимите неща. Важното са хората, които правят оценка този труд. Тези, които желаят да разрушават, тях постоянно ще ги има. Винаги ще ги има хората, които ще седят и ще лентяйстват и ще сочат с пръст и ще споделят: ха, ха, ха - видяхте ли ", уточни Кубрат в Лондон.

" Благодаря на всички хора, които ме поддържаха. Аз го написах и в моя Facebook профил, които желаеха тази победа, които я одобряваха за персонална. Защото не са малко. Важните за мен са точно тези хора, които правят оценка труда и напъните, които съм положил, с цел да стигна до този мач и до това равнище ", добавя той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР