снимка БулфотоХаосът с документите на ДБ за регистрация на листи

...
снимка БулфотоХаосът с документите на ДБ за регистрация на листи
Коментари Харесай

След гафа в Стара Загора, ЦИК гледа документите на ДБ в още седем избирателни района

снимка Булфото

Хаосът с документите на Демократична България за регистрация на листи за кандидат-депутати става още по-голям, откакто ЦИК реши, че партията остава без листа в Стара Загора. 

Заради подадени документи с електронен автограф, има предложение от член на ЦИК да бъде преразгледана регистрацията на листите ни в още 7 МИР-а, където документите също са подадени с електронен автограф, оповестиха от пресцентъра на Демократична България, съобщи през днешния ден.бг.
 
„ Потъпквайки правото, партиите на статуквото стартират открита война посредством своите представители в ЦИК и РИК против „ Демократична България “. Това е  невиждана офанзива против законността и модернизацията на страната, за която от години се борим “, показват от Демократична България.

„ Демократична България “ ще търси възобновяване на справедливостта в съда.

Призоваваме всички демократи в България да не позволен опорочаването на парламентарните избори! Не можем да допуснем гласоподаватели да бъдат лишени от изборни права! Не можем да останем безучастни, когато се гаврят с демокрацията! “, безапелационни са от политическата мощ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР