снимка БулфотоХаосът е пълен, хората са изплашени, а държавата има

...
снимка БулфотоХаосът е пълен, хората са изплашени, а държавата има
Коментари Харесай

Иван Иванов: Хаосът е пълен, хората са изплашени, а имаме план още от 2006 г. за такива ситуации

снимка Булфото

Хаосът е цялостен, хората са изплашени, а страната има проект за сходни обстановки още от 2006 г. Това съобщи в ефира на Българската национална телевизия Иван Иванов от Българска социалистическа партия. Той изрично съобщи, че опозицията не е съгласна с политиката на държавното управление за превъзмогване на рецесията.

" В плана плана за работа по време на зараза от 2006 г. има ясна отговорност за министър-председател, за министри, за заместник-министри, протокол за всяка една обстановка. Вместо това ръководещите хвърлят страната в безпорядък и основават суматоха измежду жителите. Хаосът е цялостен, хората са изплашени. Умират по стълбите на лечебните заведения, умират в коли за спешна помощ, няма кой да ги одобри. Г-жа Дариткова сподели, че би трябвало да се уточняват текстовете в закона за здравето, какво тъкмо значи това “, попита депутатът от Българска социалистическа партия.

По мотив тежката обстановка с болничното заведение в Шумен Иван Иванов съобщи, че страната би трябвало да си влезе в ролята като подари нужните средства за поддръжка, да се обезпечат нужните лекарства, които липсват към днешна дата, да се работи централизирано, и да се носи отговорност по веригата.

" Държавата би трябвало да пренасочи медици от други места, тъй като Шуменската болница е претъпкана, няма къде да ги поставят, няма с какво да ги лекуват тези хора, а заболеваемостта е висока ", съобщи той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР