Снимка БулфотоГражданско движение БОЕЦ внесе сигнал в Комисия за борба

...
Снимка БулфотоГражданско движение БОЕЦ внесе сигнал в Комисия за борба
Коментари Харесай

Фрог нюз: БОЕЦ внесе сигнал срещу Делян Пеевски в новото антикорупционно звено

Снимка Булфото

Гражданско придвижване БОЕЦ внесе сигнал в Комисия за битка с корупцията и лишаване на нелегално добито имущество против Делян Пеевски, разгласи Георги Георгиев от придвижването във Facebook, написа Фрог нюз.

Ето какво написа Георгиев:„ БОЕЦ внесохме през днешния ден първият сигнал в новосъздадената Комисия за битка с корупцията и лишаване на нелегално добито имущество. На 19.01.2018г. в брой 7 на Държавен вестник бе обнародван новият Закон за битка с корупцията и съгласно Конституцията, от през днешния ден Закона би трябвало да влезе в действие и всеки да може да подава сигнали за корупция, спор на ползи и корист с власт.
БОЕЦ внасяме този сигнал против депутата Делян Пеевски за подозрения за осъществени редица закононарушения във връзка със подписаните покупко-продажби и добитите голям брой активи от Пеевски за десетки милиони, без да има изясненост за произхода на средствата за тях. Как с депутатска заплата, от притежател на остарял Опел, Пеевски стана публично мултимилионер, без нито една институция и власт в тази страна да се поинтересува какъв е произхода на тези средства. От сигнала ни излиза наяве, че БОЕЦ още при започване на 2016г. сме сезирали всички вероятни способени институции и органи по проблема, само че Пеевски се оказа недостижим за българските управляващи. Сезираме Комисията и за несъблюдение на служебните отговорности, корупционни схеми и корист с власт, осъществени от прокурори от СГП и АП, за разстройване на инспекции против Пеевски и прикриване на осъществени от него закононарушения, укриване на налози, придобиване на нелегално имущество и тн.
Внасяме своят сигнал с цел да тестваме и разобличим лицемерието на ръководещата ни мафия, да покажем и потвърдим, че в действителност това е следващата реплика на законодателство и следващият ``нов орган`` за ``борба с корупцията``, който в действителност ще служи за прикриване на корупцията и осъществените от властимащите закононарушения и ще е следващата бухалка против непримиримите и неприемащите властта на мафията. По отговора им ще ги познаете.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР