Снимка БулфотоГовореше се, че асфалт не се яде, но навсякъде

...
Снимка БулфотоГовореше се, че асфалт не се яде, но навсякъде
Коментари Харесай

Цветанов: Говореше се, че асфалт не се яде, но навсякъде става дума за подобряване на инфраструктурата

Снимка Булфото

Говореше се, че асфалт не се яде, само че на всички места става дума за възстановяване на инфраструктурата и връзката сред обитаемоте места. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в отношение към чуването на министърa на районното развитие Петя Аврамова по време на чуването си за напредъка по построяването на автомагистрали и скоростни пътища в България.

,,За нас е извънредно потребен този спор и това чуване, което направихме през днешния ден. Вижда се, че целите на българското държавно управление не престават да се изпълняват``, сподели още Цветанов, представен от вести.бг.

По думите му тол системата ще даде спомагателен финансов запас, с който да се изпълнят съответните задължения.

Според него това дава повече сигурност, бизнес и развиване на районите.

,,За да се основават нови работни места, да има инвеститорски интерес в дадени обитаеми места, всеки гледа каква е инфраструктурата и какви са връзките, които могат да бъдат направени. За държавното управление е извънредно значима Северозападна България, пътната автомагистрала, която е от Видин до Ботевград, тъй като сега най-голямата централизация на тежки ПТП е правата сред Ботевград и Мездра. Радвам се, че към този момент има стартирана процедура, разграничени са два лота. Надяваме се, че в рамките до 2023 година ще имаме опция да имаме една по-безопасна пътна инфраструктура, която да има опция за жителите, които са във Враца, Видин и Монтана да живеят и да пътуват по-спокойно и по-свободно``, изясни той.

Според него би трябвало да се регистрира работата на приходните организации, които са генерирали сериозен остатък, който е дал опция да се направи процесът да бъде необратим с права до Велико Търново с автомагистрала.

,,2022 година ще имаме тази права, която ще направи другата извънредно значима връзка сред Русе и Велико Търново``, сподели той и обърна внимание на сериозната централизация на произшествия.

,,Българският парламент и всички парламентарни групи, които идват на работа, тъй като знаем, че това е най-хубавото, което може да има за България. Това е фантазията на доста български жители, които постоянно са казвали, че инфраструктурата е артерията на един организъм``, посочи още Цветанов.

По думите му всеки, който е излизал и е казвал, че асфалт не се яде, няма обитаемо място, където да не се приказва за възстановяване на инфраструктурата и връзката сред дребните и огромните обитаеми места. Той акцентира, че страната ни е оценена извънредно добре, защото в новия финансов интервал ще имаме 4 милиарда лева повече по оперативни стратегии.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР