Снимка: БулфотоГЕРБ и БСП са като във вица за бабата

...
Снимка: БулфотоГЕРБ и БСП са като във вица за бабата
Коментари Харесай

Румен Петков: ГЕРБ и БСП са като бабата и внучето, което пита за wi-fi, а тя не го разбира

Снимка: Булфото

ГЕРБ и Българска социалистическа партия са като във вица за бабата и внучето - внучето отива на посетители на баба си и я пита има ли wi-fi, а тя му споделя: " ще ядеш, каквото има ". Така разяснява във Варна водачът на Политическа партия АБВ Румен Петков решението на Българска социалистическа партия да напусне Народното събрание, съобщи " Фокус ".

Петков означи, от Българска социалистическа партия подхващат сходни дейности за повторно в това Народно заседание, само че по думите му така политика не се прави.

Румен Петков припомни, че предходната седмица Българска социалистическа партия са излезли от Управителния съвет на Националното съдружие на общините поради раздаването на пари на локалните управляващи с разпореждане на Министерския съвет. “Като сте срещу, оферирате промени. Като не се одобряват, тогава почвате: Конституционния съд, Европейска комисия, ОЛАФ. Но Вие не вършиме нищо в продължение на две години и в този момент излизате ”, разяснява той.

Според водача на АБВ казусът е, че Българска социалистическа партия са напуснали Управителния съвет по време, в което той би трябвало да реши значими въпроси. Сред тях е финансирането на дребните лечебни заведения, снабдяването на дребни обитаеми места с самун и съществени артикули от първа нужда, информационни проблеми и отчитане на ползите на всички общини във финансовата рамка. Петков уточни, и, че през днешния ден, макар че е напуснал Народното събрание, Кристиян Вигенин по парламентарна линия е отпътувал за Виена. Според него е извънредно време, когато една политическа партия вземе решение, че парламентарната ѝ група излиза, да се спрат дотациите, да не се употребяват служебни коли и командировъчни, да не се заплащат заплати.

" Отделни депутати са в командировка в чужбина. Липсата на мярка е част от основанията на жителите да ненавиждат депутатите ", разяснява още ръководителят на АБВ.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР