Снимка БулфотоГЕРБ даде знак, че няма да си губи времето

...
Снимка БулфотоГЕРБ даде знак, че няма да си губи времето
Коментари Харесай

Цветанов пожела на БСП поне второ място, Нинова ги дърпа надолу

Снимка Булфото

ГЕРБ даде знак, че няма да си губи времето с нови номинации за ЦИК и ще поддържа досегашните членове, от които е удовлетворена. Това подсказа шефът на депутатите от ръководещата партия Цветан Цветанов след съвещанието на обединението в Министерски съвет с аргумента, че времето до изборите е незадоволително за подобен риск, написа Блиц.

Той уточни, че сега се стига до промяната на комисията най-много поради желанието на Българска социалистическа партия да подмени своите членове, защото са били номинирани от предходното партийно управление. Соцлидерката Корнелия Нинова желала да размени фрагментите на Михаил Миков в ЦИК със свои хора.

" Хубаво е, че ГЕРБ нямат подобен властнически водач, какъвто е Корнелия Нинова ", радва се Цветанов.

" Авторитарният метод на лидерката Корнелия Нинова не може да бъде метод за държание на ГЕРБ. Ние сме демократична партия ", отсече Цветанов и заключи: " Хубаво е, че ГЕРБ нямат подобен властнически водачът, какъвто е Корнелия Нинова ", заключи Цветанов.

" Всички решения, които взимаме, ги взимаме в единодушие и консенсус, който реализираме, тъй че в тази посока бих им предложил да имат същия микроклимат и партиен живот, какъвто имат ГЕРБ, с цел да си подсигуряват най-малко наложително спечелването второ място ", посъветва Българска социалистическа партия водачът на ПГ на ГЕРБ. Цветанов даже изрази опасения, че социалистите може да паднат и по-надолу от второто място на идните избори за Европейски парламент.

" Защото си мисля, че Корнелия Нинова може да заведе своята партия и до по-долни позиции ", усъмни се той. А излизането на социалистите от Народното събрание пък действително ги лишавало изобщо от предизборна изява. Цветанов обаче натърти, че ГЕРБ не се водят от ултиматумите на Българска социалистическа партия, а от публичния интерес и реакция във връзка измененията в Изборния кодекс. Затова и се коригирали.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
--> <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР