Снимка: БулфотоГеорги Свиленски ще бъде шеф на предизборния щаб на

...
Снимка: БулфотоГеорги Свиленски ще бъде шеф на предизборния щаб на
Коментари Харесай

Георги Свиленски ще бъде шеф на предизборния щаб на БСП

Снимка: Булфото

Георги Свиленски ще бъде началник на предизборния щаб на Българска социалистическа партия. Това стана ясно, откакто Националният съвет на партията взе решение на съвещание през днешния ден.

Свиленски ще е отпред на щаба, а негови заместници ще бъдат Вяра Емилова, Атанас Зафиров и Стоян Мирчев. Щабът стартира своята работа още идната седмица, оповестява Българска национална телевизия.

Народно събрание на Българска социалистическа партия избра и ръководителите на Съветите и Комисиите към Народно събрание. Съветът по ръководство, включващ ръководителите на всички препоръки, се оглавява от Корнелия Нинова.

Висшият орган на партията разпореди на препоръките да изготвят платформата на Българска социалистическа партия за идните парламентарни избори, като се базират на " Визия за България ".

След взетите през днешния ден решения Българска социалистическа партия действително влиза в предизборна акция и дава ясна поръчка пред обществото, че е подготвена да поеме ръководството на България, обявиха от левицата.

Лидерът на партията Корнелия Нинова предложи организационна промяна, която цели повече демократизация и децентрализация.

Новият мандат на Областните препоръки на партията ще започва с по-голямо посланичество на общинските структури в работата на препоръките. Представителството в тях ще бъде 1 социалист на 300 члена, а до момента беше на 400 члена. До 18 ноември би трябвало да се структурират новите Областни препоръки и да бъдат определени техните управления.

В новата конструкция на партията Нинова трансферира партийните координатори от Позитано в структурите по места, като ще назначи общо 31 координатори във всеки многомандатен изборен регион на място.

На съвещанието си през днешния ден Националният съвет на Българска социалистическа партия одобри и устав за своята работа. Новото е, че Съветът ще може да заседава към този момент онлайн. Висшият орган на партията минава на ново равнище в своята работа и ще дава отговор на актуалните действителности. В обща мрежа ще бъдат обхванати регионални, общински структури, кметове и общински съветници на партията. В правилника се вкарват и етични правила на държание за членовете на съвета.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР