Снимка БулфотоФинансовият министър Владислав Горанов видимо си изпусна нервите днес

...
Снимка БулфотоФинансовият министър Владислав Горанов видимо си изпусна нервите днес
Коментари Харесай

Полина Паунова от Свобдна Европа с скандала с Горанов: В цивилизования свят е недопустимо министър да говори така на журналисти

Снимка Булфото

Финансовият министър Владислав Горанов очевидно си изпусна нервите през днешния ден в Народното събрание поради въпроси на отрасловите кореспонденти, свързани с решението за болничните. Заобиколен от публицисти, той отхвърли да отговоря на въпросите за какво ще бъдат ощетявани и правилните служащи и чиновници.

Ето по какъв начин Полина Паунова от " Свободна Европа " разяснява абсурда с Горанов.

Рядко публикувам вестник Дума. Но, в случай че това е правилно, а нямаме съображение да се съмняваме на този стадий, тук има голям проблем:

Недопустимо е министър да приказва по този начин на публицист. Напълно изключено в цивилизования свят. На първо място от образование, на второ от почитание към индивида, който си прави работата, като му задава въпроси и не на последно място самият министър би следвало да почита личния си пост.

После: сходна язвителна забележка, отправена към публицист в партийна телевизия ясно изяснява и желанията, с които бе изменен закона. А точно - тоталното обезоръжаване на опозицията (парламентарна и извън). И втора скоба - доколкото Българска социалистическа партия може да бъде съпротива въобще.

И не на последно място: Никога не съм чувала никой представител на властта у нас (на никоя от трите управляващи, имам предвид) да приказва по този начин на представител на някое от изданията на Делян Пеевски.

P.S. Ако някой има запис и видео на тоя разговор, апелирам да даде линк.



 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни новини
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР