Снимка БулфотоЕвроизборите ще бъдат индикатор за стабилността на малката коалиция.

...
Снимка БулфотоЕвроизборите ще бъдат индикатор за стабилността на малката коалиция.
Коментари Харесай

Каракачанов: Евроизборите ще бъдат индикатор за стабилността на малката коалиция

Снимка Булфото

Евроизборите ще бъдат знак за стабилността на дребната коалиция. Това разгласи вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов в Казанлък.

Той акцентира, че очаквал поддръжка при избора на военен аероплан от своите сътрудници, написа вести.бг.

Министърът на защитата съобщи, че има проблеми при защитата на военните обекти в страната. Има направена идея, която дефинира кои обекти да се охраняват от компанията на Министерството на защитата и кои от частна компания. Предишното решение за защитата на общо дванадесетте обекта е взето от Съвета на командването на силите, уточни вицепремиерът.

На въпрос дали е належащо да имаме министър от ромски генезис, Красимир Каракачанов каза, че в българската Конституция няма етнически малцинства. По думите му средствата за финансиране на ромската интеграция през последните години не са дали нужния резултат. Като образец уточни 2013 година, когато е имало 380 малолетни майки, а през 2017 година те са 3300. България е разграничена на две - едната част учи и работи, а другата има единствено права, а не отговорности.

Вицепремиерът Красимир Каракачанов е в Казанлък във връзка честването на 130 години от сформирането на 23-ти пехотен Шипченски полк.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР