Снимка БулфотоЕвродепутати на кастинг - така Атака ще избира кандидатите

...
Снимка БулфотоЕвродепутати на кастинг - така Атака ще избира кандидатите
Коментари Харесай

Волен Сидеров обяви на какви критерии трябва да отговаря евродепутатът

Снимка Булфото

Евродепутати на кастинг - по този начин " Атака " ще избира претендентите си за листите на евроизборите. Партията на Волен Сидеров не се разбра с другите обединени патриоти да вземат участие дружно, а в този момент търси младежи. Финалната класификация на листите обаче ще се дефинира с есемеси, написа вести.бг.

До 21-ви април партийният канал на " Атака "  ще изслушва претенденти за евродепутати - всеки ден по няколко. А феновете ще редят листите - с есемеси. Въпреки че има политическо жури.

,,Ето ви 100% преференции и 100% мажоритарност. Не всичко е политика``, разяснява водачът на партията Волен Сидеров и добави, че е създал концепцията небрежно, на мускули. Търсел хора с хъс.

,,Да мислят.И да са млади - до към 30-35. Да не са били към този момент някъде номенклатура``, изреди част от условията за претендентите за евродепутати той.

А персоналното му евробъдеще не стояло на дневен ред.

,,Атака не е единствено Волен, след Волен има и други``, безапелационен е ръководителят на националистите.

След него към " Атака ", а и към Европа се е запътила Анна Ангелова. Икономист от УНСС и европеист от Католическия университет в Льовен. На 29.

,,Не бива да се постановат квоти на България. Ние не можем да се оправим със личната си беднотия, пък да оказваме помощ на бежанци - не трябва да ни е чак толкоз на дневен ред``, разяснява тя в ефира на Нова телевизия.

Сидеров ги търсел бунтари, провокатори. Досега 30-40 души са изпратили документите си - най-вече икономисти и политолози, само че имало и готвач. Някои обаче отпадали още на автобиографията.

,,Това е конкурс на " Атака ", въпреки всичко, не е някаква джендър организацияда си каже мнението еднополови бракове, дали има повече от два пола, дали са три, четири, осем. Ако един подобен човек пристигна, дано съобщи това нещо, с цел да няма след това изнудване, тъй като в политиката го има това``, разяснява водачът на партията.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР