Снимка БулфотоЕксперт направи шокиращи разкрития за нещо неприятно, което се

...
Снимка БулфотоЕксперт направи шокиращи разкрития за нещо неприятно, което се
Коментари Харесай

Гамизов: Правителството да контролира по-добре кражбите на ДДС от износ на електроенергия

Снимка Булфото

Експерт направи шокиращи разкрития за нещо неприятно, което се случва с електрическата енергия.

Правителството би трябвало да управлява по-добре кражбите на Данък добавена стойност от експорт на електрическа енергия. Това съобщи енергийният специалист Стефан Гамизов в изявление за обстоятелства бг.

Може да се окаже, че експорт няма, а е единствено на документи. Нали разбирате, какво ви споделям? Всяко произвеждане, транспорт и ползване на електрическа енергия в България може да се фалшифицира, сподели още той..

Според него страната би трябвало да поеме отговорност за бездействието си и своята занемареност. Гамизов поучава страната да бъде съдена за високите цени.

Тя би трябвало да поеме цялата разлика в сметките за електрическа енергия на потърпевшите консуматори от държанието на служителите и нейните държавни сдружения. А по-късно да се стартира отлаганата рационализация по успеваемост с нови технологии на изостаналата ни софтуерно с 40 години енергийна база, твърди енергийният експерт.

Според него 2035 година е добра година за затварянето на трите централи в Марица Изток. За 15 години можем да построим един огромен нуклеарен блок в Козлодуй, които да размени тези въглищни централи, предлага той..

Светът е различен към този момент и края на фосилните горива пристигна. Наш избор е дали ще агонизираме още 15 години или ще сътворяваме нови благоприятни условия, предвижда Гамизов. Той счита, че световното стопляне ще постави завършек на този бизнес.

Не го мислете. Мислете за електрически коли, водороден бизнес, офшорни вятърни централи, депозиране на сила, вискоефективна нуклеарна сила, а не за газ, ток и въглища, обобщава специалистът.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР