Снимка: БулфотоЕдинственият боксьор, побеждавал Кубрат Пулев - Владимир Кличко, е

...
Снимка: БулфотоЕдинственият боксьор, побеждавал Кубрат Пулев - Владимир Кличко, е
Коментари Харесай

Кличко дал съвет на Джошуа как да бие Пулев

Снимка: Булфото

Единственият боксьор, побеждавал Кубрат Пулев - Владимир Кличко, е дал препоръки на предктоящия противник на българина - Антъни Джошуа, по какъв начин да победи. Двамата излизат на кръга в Лондон на 12 декември в спор за международните трофеи в тежка категория на WBA, WBO, IBF и IBO.

" Кличко има свое мнение за Пулев. Мачът против него ще е друг от този на Кличко с българина, както и от моето съревнование с Владимир. Кличко ми даде съвет по какъв начин да се оправя с Пулев, само че аз го одобрих със песимизъм, тъй като в този момент Пулев е радикално друг боксьор от интервала, когато се би с украинеца ", показа Антъни Джошуа, написа " Топспорт ".

Кличко постоянно се е изказвал ласкаво за Джошуа, който през 2017 година го победи пред рекордните 90 хиляди фенове на " Уембли " в зрелищен конфликт. Няколко месеца по-късно украинецът разгласи отдръпването си от професионалния бокс.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР