Снимка БулфотоЕдинната система за туристическа информация спомага за изсветляването на

...
Снимка БулфотоЕдинната система за туристическа информация спомага за изсветляването на
Коментари Харесай

Ангелкова представи Единната система за туристическа информация

Снимка Булфото

Единната система за туристическа информация спомага за изсветляването на туристическия бранш. Това разгласи министърът на туризма Николина Ангелкова по време на представянето на Единната система за туристическа информация (ЕСТИ), съобщи вести.бг.

„ Вследствие на съвсем 2 години обжалване на процедурата, предходната година подписахме контракт за системата ЕСТИ. Системата свързва в действително време по предпазени канали регистрите на хотелите, или по-скоро всичките места за настаняване на Национална агенция за приходите, на Министерство на вътрешните работи и на общините, както и, несъмнено, на Министерството на туризма, който е централен админ “, съобщи министър Ангелкова.

„ Тази система е дълго чакана от всички, тъй като с изключение на до изсветляване на бранша и това да имаме доста по-голяма изясненост какви са платените туристически налози, от кого и надлежно по кое време, ще имаме опция да вършим редица разбори, свързани с определянето на главните ни целеви пазари и надлежно на туристите, които посещават нашата страна “, акцентира министърът на туризма.

По думите ѝ от на следващия ден Министерството на туризма ще започва въвеждането въз основата данни, с която системата ЕСТИ би трябвало да се изпълни.

„ За да може тя да действа, е належащо да бъдат въведени в началото безусловно всички данни, които се намират в регистрите на общините и надлежно хотелиерите могат да стартират да се включват в системата - дали посредством обединен уеб интерфейс или система в система, посредством съществуващите хотелски софтуери. Ние сме дали разнообразни благоприятни условия, тъй че това не оскъпява услугата - нито за общините, нито за хотелиерите “, уточни Ангелкова, като разясни, че това значи, че услугата няма да коства нищо.

„ За да имаме оптимално време за образование, както на представителите на общините, които ще работят със системата, по този начин и на туристическия бранш вкарваме така наречен „ супер консуматор “, който единствено и само ще има право да вкарва в системата, въз основата на другата оригиналност - повсеместен идентификационен код, който даваме за място за настаняване, с цел да се избегнат дублажи, с цел да може всеки хотел да има обособена партида и надлежно всеки, който се интересува от това място за настаняване - да знае какво е придвижването по него “, добави още тя.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР