Снимка БулфотоЕдин от утвърдените ни политици направи смела прогноза за

...
Снимка БулфотоЕдин от утвърдените ни политици направи смела прогноза за
Коментари Харесай

Томов: ГЕРБ няма шанс да спечели изборите, първа политическа сила става Има такъв народ

Снимка Булфото

Един от одобрените ни политици направи смела прогноза за предварителните парламентарни избори на 11 юли. Александър Томов разгласи коя партия ще ги завоюва и сподели какво мисли за ГЕРБ.

“Мнението ми за служебното държавно управление е доста позитивно ”, съобщи в предаването “Делници ” на телевизия " Евроком " водачът на КП “Движение дружно за смяна ” проф. Александър Томов.

Томов изясни, че обединението, на която е ръководител, разчита на това, че ще бъде изненадата на идния избор. Гостът стигна още по-далече, допълвайки, че за разлика от огромните партии, обединения като неговата не са равнопоставени поради съществуването на по-малко финансиране.

Лидерът на КП " Движение дружно за смяната " заложи на това, че първа политическа мощ след вота на 11 юли ще бъде “Има подобен народ ”. Томов беше безапелационен, че няма по какъв начин ГЕРБ още веднъж да бъдат първи след направените разкрития, написа обстоятелства.бг.

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР