Снимка: БулфотоЕдин от най-близките хора на бившия президент на България

...
Снимка: БулфотоЕдин от най-близките хора на бившия президент на България
Коментари Харесай

Братът на Росен Плевнелиев е заразен с коронавирус

Снимка: Булфото

Един от най-близките хора на някогашния президент на България Росен Плевнелиев е инфектиран с ковид. Той призна това в обществената мрежа и разкри детайлности за положението си.

  

Братът на Росен Плевнелиев – Румен, е следващата жертва на подлия ковид. Преди дни той се оплака пред приятелите си в обществената мрежа фейсбук, че е паднал в клопката на Ковид-19.

" И аз от днеска съм с температура 38,5 и настинка... И да забележим дали е този гнусен вирус... че преди няколко дни вървях на ортодонт и там е единственото място, дето може да го зацепя… То и Алекс (бел. ред – синът му) имаше някакви признаци, само че му мина, но споделя ли ти някой... При децата върви по-леко... “, написа Румен, който се е карантинирал дружно със брачната половинка си и най-малкия си наследник Алекс в своето жилище в София. Те се нанесоха в мезонета с голяма покривна градина с аспект към Витоша напълно скоро. Именно дворът, който си спретнаха сами на покрива на постройката, която населяват, бил тяхното избавление в тежките и досадни дни на изолираност.

" На първо време – чаша хубаво кафе с шоколад ми идва доста добре... изключително на подобен припек... с положително въодушевление се бори всеки грип, останалото е божия работа... Снощи не бях добре, но днеска съм супер... Е, знам, че тоя гнусен вирус е доста непостоянен, но ще го изиграем някак “, написа още Румен за положението си към фотография, на която събира витамин D на своята панорамна тераса. Приятелите му се надпреварваха да му пожелават бързо възобновяване и се възхитиха на позитивната конфигурация, с която бори Ковид-19.

" Болест се бори с оптимизъм и с положително въодушевление, а не със боязън. Така че, да се надявам, даже да е тя с божията помощ, ще се пребори. Най-важно е човек да е положително надъхан “, прибавя още братът на Плевнелиев. Оказва се, че вирусът и защитните средства, които са наложителни за всички, не са се отразили добре на сина на Румен. " Децата към този момент питат – по кое време ще бъде като по-рано? А нищо не можем да им кажем... Добре най-малко, че Алекс мина онлайн, та да не се притесняваме… Иначе вървят в учебно заведение с маски, той пък е алергичен, кашля от маската, въобще злополука. Тази пандемия описа играта на целия свят, съвсем на всички типове бизнес. Уикендите не вървим на никое място, няма хотели, няма спа, няма концерти, няма нищо… Да забележим докога и по какъв начин ще изкараме така… “, жалва се още Румен Плевнелиев.

В началото на тази година, до момента в който той и жена му обзавеждаха новото си жилище, Румен се сблъскал и с различен здравословен проблем. Разтегнал съдбовно сухожилията на ръцете си, откакто пренесъл над 120 тежки саксии на 9-ия етаж на постройката, в която са новодомци. Наложили се мъчителни процедури и интервенция, с цел да може той да се възвърне. Румен е в положителни връзки със своя брат Росен, въпреки двамата да не прекарват чак толкоз доста време дружно. На мотиви обаче постоянно се почитат с наличие, а братът на някогашния държавен глава приема чудесно новата му брачна половинка Деси Банова. Тя бе специфичен посетител даже на абитуриентския бал на един от огромните му синове, добавя още " Ретро ", представен от plovdiv24.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР