Снимка БулфотоЕдин от министрите в служебния кабинет обяви при какво

...
Снимка БулфотоЕдин от министрите в служебния кабинет обяви при какво
Коментари Харесай

Денков: Бих останал министър и в новото правителство, ако в него влезе Асен Василев

Снимка Булфото

Един от министрите в служебния кабинет разгласи при какво изискване би остана на поста и в новото постоянно държавно управление.

Служебният министър на образованието проф. Николай Денков обяви в ефира на Нова телевизия, че би останал министър и в едно вероятно постоянно държавно управление, само че в случай че в него влезе и финансовият министър Асен Василев ,,Много са значими целите и с министър Василев имахме задоволително време да си поговорим, с цел да разберем, че споделяме едни и същи хрумвания. Защото въпросът не е единствено до заплатите на учителите. Тук приказваме за оценка на качеството, за извънкласни действия, за закупуване на още устройства, за наемането на повече посредници и всичко това изисква средства``, изясни проф. Денков.

На въпрос дали би било добра концепция да се вкара учебен ценз за гласоподавателите просветният министър регистрира, че би било хубаво тези, които гласоподават, да имат задоволително познания и отговорност при този избор.

Може би това е и едно от решенията да се спре купуването на гласове, позволи той.

Просветният министър изрази и вяра новата образователна година да стартира присъствено, само че разясни, че това ще зависи от равнищата на имунизация в страната.

,,Много се надявам да не преминем към отдалечено образование още в самото начало на образователната година, само че решаващият фактор ще бъдат равнищата на имунизация. Най-ощетени при отдалеченото образование са най-много децата със специфични просветителни потребности и децата от по-бедните фамилии и тези с невисок обществен статус``, разяснява министър Денков, написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР