Снимка: БулфотоДвукратната световна шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева става

Снимка: БулфотоДвукратната световна шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева става ...

Жега в ефир! Симона Пейчева става част от Нова телевизия, бившата гимнастичка ще води....Снимка: Булфото

Двукратната световна шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева става част от екипа на Нова телевизия. Тя ще води тегленията на играта Лото 5/35 “Златната топка“ на Национална лотария. Симона вече има опит в тегленето на късметлийски числа. През миналата година тя бе специален гост и даде старт на три тегления.

Зад гърба си Симона има блестяща спортна кариера. Тя е деветкратна шампионка на България по художествена гимнастика и двукратна световна шампионка. Участвала е два пъти на олимпийски игри в Атина и Пекин. В момента е председател и треньор на СКХГ “СиВи Спорт“, който основава през 2009 година, пише Блиц.

Другата голяма страст на Симона е телевизията. Тя е била водеща на предаването „Така го правят жените“ по телевизия BBT и на рубрика в предаването „Усещане за жена“ по ТV7.

“Радвам се, че отново се връщам на малкия екран. Телевизията винаги е била голямата ми любов след спорта. С Национална лотария се надявам да даря много усмивки и щастливи мигове на хората“, споделя Симона.

Тегленията на печелившите числа в играта са всеки ден от 17.55 ч. на живо.

Източник: petel.bg