Снимка БулфотоДвайсет години след отмяната на смъртните присъди, скоро у

...
Снимка БулфотоДвайсет години след отмяната на смъртните присъди, скоро у
Коментари Харесай

Наши главорези с доживотни присъди искат семейни стаи в затвора, за да оставят наследници! Решение на съда в Страсбург и НПО-та ги поощряват

Снимка Булфото

Двайсет години след анулацията на смъртните присъди, скоро у нас може да бъде комплициран край и на пращането в пандиза доживот без право на подмяна, написа „ Телеграф “.

Осъдени за жестоки и брутални убийства нарушители са съумели да завоюват дело в съда в Страсбург, с което на страната ни се дават рекомендации за анулация на тикването зад решетките без конкуренция за независимост. Решението на Европейския съд е от 26 октомври и е по каузи на килъра Живко Господинов, който е някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи в Добрич.

Към делото на Господинов магистратите в Страсбург са включили и още 9 каузи на доживотно наказани без право на подмяна наши пандизчии. Общо все още в страната ни с такива присъди в изолатори по пандизите са натикани 26 индивида. Около 50 общо са с присъди в пандиза до гроб, има и дузина дами. „ Самият режим на изтърпяване на наказването пожизнен затвор без право на подмяна съставлява унизително и нечовешко отношение “, споделят през 2013 година европейските магистрати.

Така към днешния миг всеки с най-тежката планувана от нашето законодателство присъда може да осъди България. Сред първите е неведнъж осъжданият рецидивист Халил Адем Хасан, който излежава присъда пожизнен затвор без подмяна за обир и ликвидиране и осъди България през 2015 година в Страсбург за неприятно отношение в пандиза. Сега пък касапинът Джок Полфрийман, който закла студента Андрей Монов в края на 2008 година до църквата „ Света Неделя “, е повел дузина главорези, напиращи за още права и секс с дами в зандана.

Осъдените настояват, че всякакви НПО-та им раздават презервативи, само че като няма дами вътре, се постанова да вършат секс между тях. Сред групичката на австралиеца се открояват серийния палач от Перник Станислав Ангелов – Сиси, Светломир Нешков – Куцара, Марио Пеев – Щайгата и доживотниците Мирослав Събев и Живко Господинов. Заедно с още няколко раирани събратя те водят дело в административния съд в София за анулация на заповед на затворническата администрация, с която в стаите за свиждания са сложени камери и има надзиратели.

Пандизчиите упорстват да им се основат условия, при които да имат опция да се срещат с дами и да си създадат деца. Аргументите им са, че с камери и надзиратели в стаите за удължено виждане не могат да основат потомство, което съгласно тях опонира на конституцията и ги дискриминира. Австриецът Поолфрийман поддържа уебсайт в интернет от клуба към Централния затвор и е ръководител на Българското затворническо съдружие за реабилитация.

Той се явява на административното дело за унищожаване на камерите като заинтригувано лице. Като такива в процеса вземат участие и съпруги или гаджета на пандизчиите, които са заявили, че съжителстват с тях на фамилни начала. Нещо, което се явява нонсенс, защото дамите няма по какъв начин да живеят зад решетките дружно с възлюбените си, само че съдът го позволява. Убийците настояват, че са нарушени правата им и приготвят следващо дело в Страсбург, в случай че родните магистрати не им разрешат да си основат потомство.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР