Снимка: БулфотоДвама мигранти от Афганистан са арестувани заради изнасилване на

...
Снимка: БулфотоДвама мигранти от Афганистан са арестувани заради изнасилване на
Коментари Харесай

Мигранти от Афганистан изнасилиха непълнолетно момиче в София

Снимка: Булфото

Двама мигранти от Афганистан са задържани поради обезчестяване на малолетно момиче в София. От Министерство на вътрешните работи потвърдиха за случая, като прецизираха, че причинителите са арестувани, заяви БНР. 

``
реклама

Престъплението е било осъществено предходната седмица, а насиленото момиче е от дом за деца без родителска грижа, написа " Телеграф ".  Двамата бежанци, които също са малолетни , пък са от общежитието в регион " Военна рампа ". Те нападнали момичето и го завлекли в изоставена постройка, намираща се покрай кръстовището сред улиците " Първа Българска войска " и ул. " Шлосер ". Там го заплашили с нож и почнали да се гаврят с него. След като го изнасилили, избягали.

По случая има формирано досъдебно произвеждане. Задържаните непознати жители са претенденти за бежански статут и леговище.

Вече са им повдигнати обвинявания, а прокуратурата ги е задържала за 72 часа в ареста. От държавното обвиняване са внесли искане за налагане на непрекъсната мярка за неотклонения в Софийския областен съд, който е наложил " Надзор от контрольор от Детска педагогическа стая ". 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР