снимка БулфотоДвама иранци бяха оправдани от българския съд за трафик

...
снимка БулфотоДвама иранци бяха оправдани от българския съд за трафик
Коментари Харесай

Заради недостатъчно доказателства оправдаха иранци за трафик на стотици килограми хероин

снимка Булфото

Двама иранци бяха оправдани от българския съд за трафик на стотици килограми хероин от Турция. СТава  дума за близо 688 кг хероин, импортирани от съседката ни през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ".

Случаите на рекордните две колета с опиат са от 27 и 28 септември 2018 година. Тогава в двата поредни дни митничарите на пункта откриха надлежно 332,810 кг хероин в управлявания от В. Х. на 34 г.  камион и 355,02 кг също хероин в камион с лидер сънародника му М. П. на 48 година, предаде .

Двата тира пътували със строителни плоскости за компания в Австрия. Дрогата на обща стойност 61,905 млн. лв. била укрита сред плоскостите.

Съдът е приел, че по делото не са предоставени доказателства, които да открият по неоспорим и безапелационен метод знанието на подсъдимите за това, че в ръководените от тях товарни композиции е било натоварено наркотичното вещество.

Решението може да бъде обжалвано или протестирано пред Апелативен съд - Пловдив.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР